Concept

Storytelling

Storytelling geeft de klant op sferische wijze de ziel van uw organisatie weer en brengt het tot leven. Een verhaal over passie en idealen. Door met storytelling een creatief concept uit te werken in effectieve uitingen, creëren wij een intense verbinding met uw verhaal.

 

Missie / Visie

Elke organisatie heeft een bepaalde eigen identiteit, een missie, die de medewerkers betekenis of zin geeft. In gewoon Nederlands: de missie zegt wat de organisatie wil zijn of ‘waar we voor gaan’

Een visie is inspirerend. Een visie geeft een visionair en ambitieus beeld van wat een organisatie wil zijn. In de definitie van de visie kijk je naar de wereld van nu,de kansen in de toekomst en beschrijf je de gewenste droomsituatie.

Uw bedrijf of organisatie heeft een missie en visie of wij helpen u in het definieren en uitdragen van de missie en visie.

 

Marketing Strategy

Vanuit de missie en visie van een organisatie bepalen we de kernwaardes van uw organisatie. Waarin bent u onderscheidend en uniek? Hieruit vormen we een marketingstrategie: hoe vertalen we uw boodschap in effectieve uitingen? Welke middelen zetten we in en hoe geven we deze vorm? We meten de resultaten van de ingezette middelen en kijken altijd waar er ruimte is voor verbetering en optimalisatie.

 

Imago

Met onze creativiteit maken we de vertaling van uw boodschap naar de belevingswereld van relevante doelgroepen. Het is de stap van ‘wat’ naar ‘hoe’, oftewel: welke middelen zetten we in en hoe geven we deze vorm. Doordat we verscheidene specialisten onder één dak hebben, kent conceptontwikkeling bij ons geen grenzen.