Narrowcasting

Server
Wij verzorgen de hosting van de audiovisuele schermen middels players op locatie die, via een beveiligde omgeving, verbinding hebben met onze
server. Doordat het volledige beheer via onze centrale server verloopt, is het proces zeer controleerbaar. Het stelt ons in staat om op elk moment eventuele storingen op te sporen en direct op te lossen.

 

Retail

Narrow casting is in het bijzonder zeer geschikt voor retailers. Het legt direct contact met de klant en kan hen effectief informeren maar ook stimuleren tot aankoop. Zo spreekt u uw doelgroep met een doelgerichte boodschap, direct en persoonlijk aan.

 
Food
Wij hebben veel ervaring in food. We maken smaakvolle foto’s waarbij onze foodstylist niet alleen verantwoordelijk is voor de bereiding, maar ook graag meedenkt over nieuwe recepten en gerechten.

 
Content
Op onze server bevindt zich een platform waarop wij templates ontwikkelen die we vervolgens volledig kunnen voorzien van content in de vorm van foto’s, tekst, animatie of film. 
Daarnaast kunnen we de content via de server beschikbaar stellen waardoor u, in de door ons ontwikkelde templates, zelf schermen kunt ontwikkelen en een playlist kunt opstellen.