Textwriting

Storytelling
Storytelling is de sleutel tot de ziel van je organisatie. Wanneer de klant beleeft wat u beleeft, worden het meer dan klanten. Het worden fans die the story blijven volgen en uw verhaal verspreiden naar nieuwe ‘luisteraars. Verhalen en mond-tot-mondreclame zijn krachtige en effectieve communicatiemiddelen voor het uitdragen van uw missie en visie. Daarnaast draagt storytelling bij aan het bouwen van een merk en aan het waarborgen van een sterke positionering.

 

Content
Wanneer wij een brochure of magazine voor u ontwikkelen, denken we graag mee over de inhoud. We zoeken samen met u naar actuele, relevante en inspirerende onderwerpen die we vervolgens vertalen naar teksten die passen bij uw organisatie en het medium.

 

Editing
Heeft u zelf teksten voor de uitingen die wij ontwikkelen, dan kunnen wij deze voor u redigeren. We kijken dan naar opbouw, de juiste tone of voice en eventuele stijl- en taalfouten.

 

Translate
Werkt u grensoverschrijdend en heeft uw organisatie een internationale achtergrond? Wij werken met gerenommeerde vertaalbureaus en kunnen uw uitingen in elke gewenste taal laten vertalen.